Kablosuz Kamera

Akıllı telefon modelleri

En yeni ve kampanyalı akıllı telefon modelleri cepdepo adresinde incelenip kıyaslanabilir.

Ccep telefonu modelleri

Cep Telefonu Modelleri

Cep Telefonu modellerini karşılaştırmak ve teknik özelliklerine bakmak isterseniz sizlere en yakın cep telefonu fiyatları sunmaktayız.

 

Telefon modelleri

 

Ucuz Telefon Modelleri

Cep telefonu denince kaliteli modeller akla gelmektedir. Ancak kaliteli cep telefonu modelleri ucuza satın alınabilir. Bu sayfadan cep telefonlarını inceleyip fiyatları ve kıyaslama işlemleri yapılabilirsiniz.

 

Ucuz Telefonların modelleri

 

Telefon Fiyatları Modelleri

Yeni çıkacak olan telefonların modelleri ve fiyatları anlık olarak yakın fiyatlarla sitemizde güncellenmektedir. İnce kasalı telefon modellerini cepdepodan inceleyip karşılaştırma yapabilirsiniz.

 

2016 Asus cep telefonu öngörüleri


ASUS'UN AKILLI TELEFONLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Asus bilgisayar dünyasındaki teknolojiye damga vuran gelişmelerinde olduğu kadar şimdi de mobil iletişim teknolojisinde bu damgasını bütün kullanıcılarına bir kez daha hatırlatmak için kolları sıvamış bulunmaktadır. Akıllı telefonların üretilmeye başlandığı yıllardan hemen itibaren büyük bir hızla gelişimini sürdürerek ortaya koyan son teknolojik gelişmeleri ile Asus marka bir çığır olarak yine akıllı telefon teknolojisinde de söz sahibi olarak ilk sırada lider konumunda olma yolunda hızlıca ilerliyor.

Yapmış olduğu bütün bu gelişmelerine her gün yenilerini ekleyerek daha ileri teknolojideki akıllı telefonları müşterilerine sunmakta amaçlayan söz konusu firma bilgisayar alanındaki gelişmelerini burada da sürdürmek için canla başla çalışmalarını ileriye taşımaktaki kararında gayet ısrarcı bulunmaktadır. Asus zenfone serisi olarak akıllı telefonlarını piyasaya sunmakta olan Asus markası geçtiğimiz haftalarda 2.serisini de piyasaya tanıtarak daha gelişmiş özelliklerle donatılmış bir şekliyle yeni tasarımlı Asus akıllı telefonlarını görücüye çıkarmaya başarmıştır.

Asus Cep Telefonu

Bununla birlikte yine cep telefonu alanındaki üstün teknolojik hizmetlerini böylece bu markayla bir kez daha ispatlamayı başarabilmiştir. Asus Zenfone cep telefonu ile 12 MP kalitede çözünürlüğe sahip full hd kamerası ile artık daha canlı ve daha net görüntüler yaratılabilecektir. Yine bununla birlikte geciktirilmiş deklanşör özelliğiyle de siz kameraya değil kamera size ayak uydurarak pozunuzu ayarlayabileceğiniz bir zamana dek bekleme özelliğine sahip olmuştur.

Bununla birlikte yine piksel birleştirme teknolojisi sayesinde gece dahi en net pozları çekmenizi sağlamıştır. Bunun ikinci serisi olarak Asus Zenfone 2 olarak piyasaya sürdüğü devam niteliğindeki akıllı telefonu ile de daha da geliştirilmiş özelliklerini ortaya koymuştur. 2016 yılına hazırlık da yapan Asus böylelikle 2016 Asus Zenfone öngörüleri hakkındaki bütün sorulara ve merak edilenlere de ayrıntılı yanıtlar vermiştir. Asus Zenfone 2 ise 13 Mp çözünürlükte olup pixel master teknolojisi ile donatılmıştır.

Bununla birlikte intel atom işlemcinin de güçlü yapılandırılması ile müşterilerinin karşısına www.cepdepo.com üzerinden de tanıtımı yapılarak aktarılmaya ve teknoloji dostları ile buluşturulmaya çalışılmıştır. Bundan sonraki çalışmalarda da söz konusu internet sitesinin Asus çalışmalarında güncel paylaşımları internet sitesinde açıklayacağı kesindir.


Samsung Galaxy A7 16GB Siyah Cep Telefonu

Samsung Galaxy A7 16GB Siyah Cep Telefonu

1,462.02 TL
LG G4 32GB Gri Cep Telefonu

LG G4 32GB Gri Cep Telefonu

1,886.82 TL
Motorola Droid Turbo 2 Cep Telefonu

Motorola Droid Turbo 2 Cep Telefonu yada Motorola Droid Turbo Akıllı telefon

1,427.80 TL
Apple iPhone 6 64GB Gold Cep Telefonu

Apple iPhone 6 64GB Gold Cep Telefonu

2,925.22 TL
HTC One M9 64 GB Gümüş Akıllı Cep Telefonu Fiyatları

HTC One M9 64 GB Gümüş Akıllı Cep Telefonu Fiyatları

1,641.38 TL
Vestel Venüs 5.0 V Gold Akıllı Telefon

vestel venüs 5.0 V Gold Akıllı Telefon, vestel venüs 5.0 V Gold Akıllı Telefon fiyatları ve vestel venüs 5.0 V Gold Akıllı Telefon satışı incelemeleri en ucuz fiyatlarla karşılaştırmaları.

565.22 TL
Asus ZenFone 2 128GB Kırmızı Cep Telefonu

Asus ZenFone 2 128GB Kırmızı Cep Telefonu

784.70 TL
Venüs 5.0 X Gold Cep Telefonu

Venüs 5.0 X Gold Cep Telefonu

519.20 TL